Биг Трип

Статии

Интересни статии, любопитна информация, загадки, идеи и още.... в блога на Big Trip!

Вижте повече
Избери дестинация
Избери транспорт
Избери месец

Пътуването, не пристигането, има значение ..

Без съмнение, опознаването на нови държави, култури, парчета от световната история, кулинарни и музикални традиции, ни обогатява и променя завинаги. Някои казват, че щом човек открие радостта на пътуването, иска още и още. Едно е сигурно - пътувайки, всеки трупа ценни спомени, които са вечни, докато е жив и са богатство, което никой никога не може да му отнеме.

Полезно за вашето пътуване

Пътувайте с Биг Трип

Фирмен профил на туристическа агенция Биг Трип

Туристическа агенция БИГ ТРИП ЕООД е лицензиран туроператор.

Една от главните цели на компанията е да подхождаме към всеки клиент и всяко запитване с професионализъм и да предоставяме обслужване на най-високо ниво.
Винаги поставяме желанията и нуждите на клиентите на първо място и се стремим да удовлетворим техните очаквания и визии за пътуване до най-малкия детайл.
Работим с най-добрите и най-известните световни дестинации, но същевременно се опитваме да продаваме и да представим във възможно най-добрата светлина и България като дестинация, която има своето място на световния пазар.
Предлагаме индивидуални програми създадени специално по желание на клиента както и организараме корпоративни събития по конкретни запитвания.
Нашата цел е да поддържаме имиджа на БИГ ТРИП като надежден туроператор с перфектна репутация чрез нашата коректност, уважение към клиентите и ефективен мениджмънт на всички организарани от нас пътувания.

Нашият екип се състои от мотивирани професионалисти с дългогодишен опит в туризма, отличаващи се със своята гъвкавост и отношение към клиента.

Ние разполагаме с богат опит в динамичната туристическа индустрия и сме винаги готови да реагираме на всяка непредвидена ситуация. Нашият екип разполага с изключителни комуникационни и организационни умения, които спомагат за изпълнението на нашите цели и обезпечават безпроблемните пътувания на нашите клиенти.

Гъвкавостта и перфектното обслужване, което предоставяме в БИГ ТРИП е подпомагано от ангажираността ни в следенето на последните иновации в сфета на туризма.
Ние вярваме, че ако ни дадете шанс за изява, ще можем да демонстрираме всички упоменати качества и характеристики на служителите ни и на компанията.

Можете да ни вярвате като на доверен партньор.

Застраховка - отговорност на туроператора 2019

БИГ ТРИП ЕООД предлага всичко за вашето пътуване:

Резервация и продажба на самолетни билети
Почивки в елитни хотели на българското Черноморие и в чужбина
Организиране на семинари, конференции, симпозиуми, фирмени тържества
Отдих в предпочитани планински курорти
Пакетни почивки в балнеологични хотели
Индивидуални и организирани екскурзии навсякъде по света
Резервации в страната и чужбина в хотели 3, 4 и 5*
Медицински застраховки с асистанс- помощ при пътуване
Целогодишни чартърни програми по различни дестинации
Круизни програми и фериботни билети
Рент-а-кар в страната и чужбина, автобуси за групи по заявка

За повече информация, заповядайте при нас!