Биг Трип

Статии

Интересни статии, любопитна информация, загадки, идеи и още.... в блога на Big Trip!

Вижте повече
Избери дестинация
Избери транспорт
Избери месец
Разпечатайте офертата Сподели Сподели с приятел

Спа Клуб Бор 4**** Велинград

Цени от 105 лв.

Информация за програмата

Първият хотел в Бълагрия, сертифициран от Европейската Спа Асоциация


4-звездния комплекс и СПА Клуб Бор във Велинград, се намира в боров парк, в непосредствена близост до центъра на града.

Хотелът е изграден в стила на древните римски бани и разполага с 140 луксозни стаи и студиа, които са боядисани в атрактивни цветове и имат елегантен дизайн и спокойна атмосфера. Всяка стая е снабдена с топла минерална вода.

СПА клуб Бор предлага и множество заведения, включително автентична механа и различни барове, както и добре оборудвани конферентни зали - голяма зала с капацитет до 100 души и по-малка с капацитет от 40 души.

Хотелът предлага разнообразие от плувни басейни - топъл закрит басейн с дължина 20 метра, открит плувен басейн и вътрешен хидромасажен басейн с минерална вода от Чепинската котловина.

NB! В хотели Сирона, Велинград, Балнео хотел Свети Спас 5* и Спа Клуб Бор 4*, се следят непрекъснато центровете за контрол и профилактика на заболяванията и изявленията на Световната здравна организация по отношение на новите случаи на коронавирус (COVID-19) и се изпълняват всички указания от тези агенции и местните здравни служби.

Цени
Вид помещение, максимален брой настанени възрастни или деца и вид изхранване Цена в лв
Апартамент (2 в. + 2 в./д.) НВ (мин.2 нощувки за петък – събота)
Апартамент Делукс (2 в. + 2 в./д.) HВ (мин.2 нощувки за петък – събота)
125 лв. Резервирай
135 лв. Резервирай
Цената включва

Цените са в лв. за една нощувка на помещение и включват: нощувка със закуска и вечеря, застраховка, туристически данък, ползване на вътрешен и външен басейн за възрастни, джакузи, външен детски басейн (в топлия сезон), сауна, фитнес, парна баня, Мароканска баня, релакс зона, интернет, паркинг, 9% ДДС.
Всички съоръжения са захранени с минерална вода и ще работят съгласно текущите разпоредби на Министерството на Здравеопазването

Цената не включва

Отстъпки за деца:
- Деца до 6 г. се настаняват безплатно на пансиона на възрастните, където това позволява.
- Дете от 6-12г. се настанява с доплащане 25лв. на ден, с включени закуска и вечеря.
- Трети възрастен в апартамент доплаща 50лв. на ден включени закуска и вечеря.
- “Дете 6/12 г.” означава ненавършени 6/12 г.

Допълнителна информация

В част от двойните стаи не е възможно настаняване на деца.
Двойните стаи и студиата са без балкон.

Цените са валидни от 22.05.2020 до 13.09.2020 г. включително. Хотелът си запазва правото да обявява различни от тези цени и условия за определени дати.

"БИГ ТРИП" ЕООД спечели проект по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 за за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

София, 5 август 2020 г. "БИГ ТРИП" ЕООД изпълнява договор за безвъзмездна финансова помощ BG16RFOP002-2.073-6570-C01 „Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19“ по процедура BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“ по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020 (ОПИК), съфинансирана от Европейския фонд за регионално развитие.

С изпълнението на проекта ще се осигури оперативен капитал за дружеството за справяне с последиците от пандемията COVID-19 и ще се постигне положителен ефект за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Общият бюджет на проекта е на стойност 10 000 лева, които представляват 100% безвъзмездна финансова помощ и от които 8 500 лв. са средства от Европейския фонд за регионално развитие, а 1 500 лв. са национално финансиране.

Крайният срок за изпълнение на проекта е 4 ноември 2020 г.