Биг Трип

Статии

Интересни статии, любопитна информация, загадки, идеи и още.... в блога на Big Trip!

Вижте повече
Избери дестинация
Избери транспорт
Избери месец
Разпечатайте офертата Сподели Сподели с приятел

ПОЧИВКА В МЕКСИКО - КАНКУН И РИВИЕРА МАЯ

Цени от 1376 EUR

Информация за програмата

ПОЧИВКА В МЕКСИКО - КАНКУН И РИВИЕРА МАЯ. РАННИ ЗАПИСВАНИЯ ЗА 2019 г

ПАКЕТНИ ЦЕНИ НА ЧОВЕК В ЕВРО ЗА 2 НОЩУВКИ В МАДРИД И 7 НОЩУВКИ НА РИВИЕРА МАЯ, МЕКСИКО

ЗА ПЕРИОДА 01.01.2019 - 23.04.19.

Пакетните цени са на човек за ранни записвания до 31.12.2018г. !

Повечето от плажовете на Ривиера Мая се смятат за едни от най- красивите в света. Крайбрежието, което изобилства от малки рибарски селища, си запазва своя екзотичен тропически чар. Крайбрежието изобилства от многобройни хотели: настаняване в екзотични бунгала, направо до водата, или хотелски комплекси и курорти. На Ривиера Мая цари спокойствие и пълна хармония, за разлика от шумния и никога неспящия Канкун, Почивка на Ривиера Мая е за тези, които търсят комфорт в съчетание с красива природа, и възможност за екскурзии към Руините на Маите.

Туристическа програма

1 ДЕН - Отпътуване от София. Пристигане в Мадрид. Нощувка в хотел 4* в Мадрид, в центъра на града или в близост до летището (по избор на клиента).

2 ДЕН - Закуска. Полет за Мексико. Пристигане на летище Канкун. Трансфер. Настаняване в избрания хотел. Свободно време за почивка. Нощувка.

3 ДЕН Закуска. Свободно време. Време за развлечения. Нощувка.

4 ДЕН Закуска. Възможност за допълнителна екскурзия до древния град Чичен Ица с включен обяд - едно от седемте нови чудеса на света. Разглеждане на Пирамидата на Кукулкан, Храмът на ягуара, Свещеният кладенец. Посещение на пирамидата, позната като „Двореца”, или Храма на Кукулкан, Храма на черепите, Храма на ягуара, Игрището, Площада с хилядата колони, Свещената стена, легендарната Обсерватория на маите, в която е създаден изключително прецизния календар на маите. Включен обяд. Отпътуване обратно към Канкун. Вечеря. Нощувка.

5 ДЕН Закуска. Свободен ден за почивка.
* По желание екскурзия до остров Козумел и възможност за гмуркане. Kозумел е най-големият Мексикански остров с буйна зелена растителност, топъл и влажен климат, бял пясък, лагуни. На острова се намира петата по големина подводна пещера, открита през 1990 г. Рифовете, които заобикалят острова са втората по големина морска екосистема в света. Тук са резерватите „Природният Морски Риф на Козумел“ и природният парк „Чанканаб“, създадени да защитават живота под вода и привлекли вниманието на изследователи като Жак Кусто. Свободно време за плаж. Нощувка.

6 ДЕН Закуска. Свободно време за плаж или
* По желание екскурзия до Тулум. Древния град има уникално разположение на брега на морето, заобиколен от крепостни стени. Тумул е една от най-впечатлявеащите дестинации в Мексико. Най-големите забележителности са Големият дворец, Храма на фреските, Храма на Спускащия се Бог. Свободно време за плаж или разглеждане на курорта. Нощувка.

7 ДЕН Закуска. Свободно време за плаж, почивка или пазаруване. Нощувка.

8 ДЕН Закуска. Свободно време за плаж или * по желание eкскурзия до парка Екскарет. Нощувка.

9 ДЕН Закуска. Трансфер до летището и полет за Мадрид

10 ДЕН - Пристигане на летището в Мадрид. Нощувка в четиризвезден хотел в Мадрид, в центъра на града или в близост до летището (по избор на клиента).

11 ДЕН – Закуска. Полет от Мадрид за София. Пристигане на летище София.

Цени
Цената включва

* чартърен полет Мадрид – Канкун – Мадрид;
* Летищни такси;
* трансфери летище – хотел – летище;
* 7 нощувки в избрания от Вас хотел 4*/5*;
* All Inclusive база на изхранване;
* 2 нощувки със закуски в Мадрид 4* хотел
* медицинска застраховка за периода на пътуване.

Цената не включва

* самолетни билети София - Мадрид – София – от 220 евро.
* Такса за напускане на Мексико – приблизително 25 евро.
* Допълнителни екскурзии

Допълнителна информация

ВАЖНО:
Посочените цени са актуални към датата на публикуването им 25.11.2018 г. Освен в случаите, когато в съответната програма изрично е предвидено, че цената не може да бъде променяна, "Биг Трип" има право да променя обявените цени, като актуална информация към датата на резервацията може да получите в офиса на "Биг Трип" или по имейл, както и в офисите на оторизираните агенти.

Всички цени подлежат на проверка и потвърждение от страна на Туроператора в зависимост от наличните места в деня на резервацията.