За нас

Защо да изберете Биг Трип  за Вашето Пътуване?

1. Ние сме сме лицензиран туроператор.
2. Притежаваме и знания и опит.
3. В сферата на туризма сме повече от 25 години
4. Стремим се да сме винаги в крак с най-новото и най-интересното, което съществува на пазара.
5. Една от главните ни цели  е да подхождаме към всеки клиент и всяко запитване, професионално и с внимание към детайла.
6. Работим с най-добрите и най-известните световни дестинации, но същевременно се опитваме да продаваме и да представим във възможно най-добрата светлина и България като дестинация, която има своето място на световния пазар.
7. Предлагаме индивидуални програми създадени специално по желание на клиента.
8. Можем да организараме вашите корпоративни събития спрямо вашето конкретно запитване.
9. Нашата цел е да поддържаме имиджа на БИГ ТРИП като надежден туроператор и партньор, с перфектна репутация, чрез нашата коректност, уважение към клиентите и ефективен мениджмънт на всички организарани от нас пътувания.
10. Нашият екип се състои от мотивирани професионалисти с дългогодишен опит в туризма, отличаващи се със своята гъвкавост и отношение към клиента.
11. Разполагаме с богат опит в динамичната туристическа индустрия и сме винаги готови да реагираме на всяка непредвидена ситуация. Нашият екип разполага с изключителни комуникационни и организационни умения, които спомагат за изпълнението на нашите цели и обезпечават безпроблемните пътувания на нашите клиенти.
12. Гъвкавостта и перфектното обслужване, което предоставяме в БИГ ТРИП е подпомагано от ангажираността ни в следенето и на последните иновации в сферата на туризма.
Вярваме, че ако ни дадете шанс за изява, ще можем да демонстрираме всички споменати качества и характеристики на служителите ни и на компанията.

Можем да бъдем Вашия доверен партньор.

 

БИГ ТРИП ЕООД предлага всичко за вашето пътуване: