Panorama Hotel 2*

Собствен транспорт
Серес

На 5 км от езеро Керкини, на 35 км от г. Серес, на 80 км от Солун и на 95 км от летище "Македония" г. Солун.

Лимни Керкини – изкуствено езеро което се е образувало след построяването на язовира на река Стримонас през 1932 г. Езерото се пълни основно с вода от река Стримонас и в по-малка степен от реки Керкинти и Крусия.
Езерото е с крушовидна форма; най-голямата дължина е около 15 км, максимална широчина - 8.5 км и дълбочината варира от 1 до 10 м. Днес то е едно от най-красивите места в Гърция. Уникална екосистема която е обявена за нациален парк. Според Международната Рамсарска конвенция, Керкини е една от 10 влажни зони в Гърция от международно значение.
В района има над 300 вида птици. Тук можете да видите малки корморани и лебеди, къдроглави пеликани, черни щъркели, левантски ястреб и малки кресливи орли, време-личен видове чапли, както и голям брой на зимуващите птици - като например големи фламинго и забелязан орли, които плават тук от северната страни за зимуване. В последните две десетилетия, с икономическа подкрепа от страна на Европейския съюз и благодарение на енергичната дейност на местните жители в региона започва активно развитие на туризма - особено алтернативни форми на туризъм (екотуризъм, селски туризъм и др). Тук можете да прекарате много време, наслаждавайки се на уникалната природа, наблюдение на диви животни, като пешеходен туризъм, конна езда, колоездене, обиколка на кварталите по прекрасните улици с автомобил и можете да се повозите с лодка в езерото.


АНОТАЦИЯ Малък икономичен хотел, семпъл стил, бар, интернет, отлично обслужване.

ОПИСАНИЕ НА СТАИТЕ Общо 13 стаи: Doubles, Triples, Quadruples.В стаите са на разположение: климатик, хладилник, баня с душ кабина, телевизор, безплатен Wi-Fi интернет, балкон/тераса. 2 единични легла, съединени.Тип допълнително легло - стандартно.Почистване на стаите, смяна на кърпи и спално бельо - 2 пъти седмично.

Хотелски услуги Паркинг Интернет


Заведения Бар

Удобства в стаите Балкон/тераса Вана/душ
Климатик
Телевизор
Хладилник


Допълнителна информация Отворен целогодишно Настаняване с домашни любимци не е позволено.
Няма подходящи условия за хора с увреждания


Карта:


Избрано от блога