Услуги

При нас можете да получите всичко необходимо за вашето пътуване :
*Самолетни билети - на всички авиокомпании, чартърни полети, носкобюджетни авиокомпании.
* Хотелско настаняване в страната и в чужбина
* Рент а Кар за чужбина
* Индивидуални и групови пътувания
* Застраховки защитаващи вашите интереси преди и по време на вашето пътуване
* Круизи на всички круизни компании
* Live търачка за хотели в България, цени и актуални свободни места към момента на търсенето.
* Live търачка за хотели в Гърция, цени и актуални свободни места към момента на търсенето.


Застраховки

 

Биг Трип ви предлага възможност за сключване на следните типове застраховки:

Медицинска застраховка "Помощ при пътуване" с Асистанс

Застраховка "Отмяна на пътуване"

За сключване на застраховка е необходимо да предоставите следната информация:

ЕГН и три имена на български език и латиница, изписани по лична карта/паспорт

Дестинация и период на пътуването

Адрес по лична карта и телефон (за застраховка "Отмяна на пътуване")

Биг Трип ви предлага възможност за сключване на посочените типове застраховки бързо и лесно, в реално време, с плащане в брой или по банков път.

За повече информация или съдействие при избор на подходяща застраховка, според конкретните изисквания на клиента или конкретното пътуване - екскурзия, почивка, круиз, хотелско настаняване и други, моля свържете се с наш представител на тел. 02/ 4273683 или на e-mail: office@bigtrip.bg

Описание на застраховките:

Медицинската застраховка е популярна още като застраховка "Помощ при пътуване". Тя е доброволна и се сключва за индивидуални или групови пътувания. Предназначена е за български и чуждестранни граждани на възраст до 80г., на които предстои туристическо или бизнес пътуване извън територията на Република България. Лица на възраст между 70г. до 80г. се застраховат при завишена застрахователна премия (За лица над 80 години се изисква специално разрешение от застрахователя, затова се издават на отделна полица).

Застраховката е валидна за цял свят с изключение на територията на Република България и страната на постоянно местожителство на застрахования (в случай, че е различна от България).

Застраховката покрива разходите за медицински прегледи, изследвания и болнично лечение, както и транспортни разходи от мястото на злополуката (заболяването) до най-близката болница, разходи за лекарства и медикаменти при извън болнично лечение, както и за репатриране. Застраховка "Помощ при пътуване" осигурява денонощна помощ чрез асистанс обслужване на български език и гарантира 100% плащане на направените разходи в рамките на договорения лимит на отговорност. (Информацията подлежи на препотвърждение, моля консултирайте се с наш представител относно задълженията на застрахователя, включените и изключени рискове)

Цената на застраховката (застрахователната премия) зависи от размера на избраното застрахователно покритие за основните рискове, включените допълнителни (избираеми) рискове, срока на застраховката, дестинацията, възрастта на застрахования и др.

Застраховката "Отмяна на пътуване"е доброволна и се сключва за индивидуални или групови пътувания на физически и психически здрави лица на възраст до 80г. (лица на възраст над 70г. и до 80г. застрахователна премия е завишена). Предназначена е за лица, на които предстои организирано туристическо или бизнес пътуване, закупуване на самолетен билет или хотелско настаняване, закупени от/чрез туроператор, туристически агент, превозвач или хотелиер. Сключва се срещу риска от отменено или пропуснато пътуване, както и от съкращаване, удължаване или прекъсване на пътуването поради медицински или немедицински причини, независещи от волята на застрахования и непредвидими към момента на сключване на застраховката;

Застрахователят възстановява на застрахованото лице разходи за самолетни билети, хотелски резервации и други туристически и бизнес услуги, извършени предварително, които не могат да бъдат възстановени при отмяна на пътуването. Покриват се следните рискове: смърт вследствие злополука за лица над 14г.; разходи за отмяна на пътуването; разходи за съкращаване или прекъсване на пътуването; разходи за удължаване на пътуването; разходи за закъснение на самолетен полет.

Важно:Застраховката задължително се сключва до 5 дни след датата на сключване на договор за пътуване, закупуване на самолетен билет или заплащане на хотел, само при условие, че има извършено плащане (частично или пълно).

Важно:Цената на застраховката се изчислява в зависимост от застрахователната сума (платената цена за индивидуалното или групово пътуване); времето, оставащо до началото на пътуването; приложимите завишения в зависимост от възрастта на застрахования, и други съществени за оценката на риска обстоятелства.

Внимание:За допълнителна информация, изключени рискове и отговорност на застрахователя, моля консултирайте се с агент от туристическата агенция

Групи по поръчка

 

Групи по поръчка

Когато искате да пътувате с приятели или колеги, ние сме готови да направим специална програма за вашата група и да организираме всички детайли по вашето пътуване. Ще ви предложим разнообразни дестинации, специално изготвени обиколки и да съобразим плана за вашата почивка със специфичните изисквания на групата за настаняване - продължителност, бюджет, изхранване, транспорт и други.

Туроператорите и туристическите агенции разполагат с възможности за резервации и преференциални цени за чартърни и самолетни полети, договарят специални цени с местата за настаняване - хотели, къщи за гости, вили и др. Те могат да Ви предложат ниска пакетна цена, която не бихте могли да постигнете като индивидуални туристи.

Свържете се с нас за повече информация.

Морски и речни круизни пътувания

 

За любителите на корабоплаването предлагаме богат избор от круизи на най-добрите круизни компании. Ще осигурим още и трансфер от и до пристанището на вашето плаване.

Рент а кар

 

За всички, които желаят да наемат индивидуален транспорт предлагаме автомобили, микробуси и автобуси от различен клас на преференциални цени и условия.

Ние можем да Ви осигурим рент-а-кар услуги не само на територията на страната, но и за всяка точка на света.

Пишете ни и ще се свържем с Вас!

Подаръчен ваучер

 

Изненадайте и зарадвайте по елегантен начин любимите си хора, приятели, колеги или партньори с незабравим подарък – ваучер за пътуване.

Подаръчният ваучер е предплатена туристическа услуга за:
- Почивка или екскурзия
- Хотелско настаняване
- Самолетен билет
- Круизно пътуване

Ваучерът за подарък може да бъде за:

1. Конкретна туристическа услуга - необходимо е да бъде направен избор на вида услуга, направление и период на пътуване, както и да бъдат предоставени съответните данни на пътуващите. Ваучерът се придружава от всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване, в т.ч. и договор за пътуването. Ваучерът за подарък е личен и поименен. Възможността за неговото преотстъпване е в пряка зависимост от клаузите на подписания договор за пътуването. Валидността му е обвързана с конкретните дати на пътуването. Правото на промяна на така определената валидност на ваучера е в пряка зависимост от възможността, предвидена в клаузите на подписания договор за пътуването.

2. Определена стойност - необходимо е да бъде посочена и заплатена конкретната сума. Ваучерът е личен и поименен, но може да бъде преотстъпен на други лица. Преотстъпването се осъществява чрез предаване на ваучера от неговия първоначален получател на служител от агенцията и подписване на договор за избраното пътуване с новия получател на услугата. Валидността на ваучера е до една календарна година от датата на неговото издаване. За използването на ваучера е необходимо да бъде посетен офисът на туристическата агенция и избрана конкретна туристическа услуга или услуги. Заплащането на избраната туристическа услуга се осъществява чрез предоставяне на ваучера, който може да бъде разменен за всяка туристическа услуга, предлагана от Биг Трип и съответстваща на неговата парична стойност. При избор на една или няколко услуги с по-малка стойност от тази на ваучера, остатъкът не се възстановява. При избор на една или няколко услуги с по-голяма стойност от тази на ваучера, разликата се доплаща от клиента като се подписва договор за избраното пътуване. Всички документи, необходими за осъществяване на съответното пътуване, се предоставят съобразно клаузите на подписания договор.

Ако се колебаете за сума по конкретно туристическо предложение, то вземете нашия специален ваучер и добавете сумата, която вие желаете!

За нас е изключително удоволствие да Ви помогнем в избора за реализирането на вашия подарък, за да се превърне той в наистина оригинален, специален и незабравим.

Избрано от блога